Retouren en garantie

Zichttermijn

Bij de aankoop van producten via KoopXaiomi.nl heeft u als consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen (de zichttermijn). Deze zichttermijn start de dag dat u de producten hebt ontvangen.

In de zichttermijn mag u het product in de mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of het product u bevalt en of u het wilt houden. Hierbij dient u uiterst zorgvuldig om te gaan met de producten. Mocht u besluiten het product retour te zenden, zorg er dan voor dat het product  in de originele verpakking en met alle meegeleverde accessoires ontvangen wordt verzonden.

Mocht het producten door ondeugdelijke verpakking van de retourzending beschadigd raken, kunnen hier voor u kosten aan verbonden zijn. Indien u meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan (om te kijken of u het wil houden) en daardoor schade aan het product ontstaat, dan bent u voor deze waardevermindering aansprakelijk.

Procedure retourzending

Wanneer u binnen de zichttermijn van 14 dagen uw product retour wilt zenden dient u het volgende te doen:

– In dit formulier met vermelding van uw ordernummer kunt u uw retourzending aanmelden.

– verstuur het product met alle geleverde toebehoren en het retourformulier(Dat u in de mail ontvangt) in de originele verpakking naar het volgende adres:

KoopXiaomi.nl
o.v.v. retourzending
Bosbeemd 9
6005lk Weert

– na aanmelding van uw retourzending heeft u nog 14 dagen om de producten terug te zenden

– zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding,ontvangt u het volledig bedrag op uw rekeningnummer of gecrediteerd op uw creditcard,

Terugbetaling binnen 14 dagen na ontbinding vindt alleen plaats als de producten ook door ons zijn ontvangen.

Verzendkosten retourzending

De kosten retourzending onder zichttermijn krijgt u terug van ons nadat het product in goede staat is ontvangen op het retoursadres.

Defecte Producten

Defect bij levering

Wij doen er alles aan om u pakket perfect bij u af te leveren. Al onze producten zullen stevig waterdicht verpakt worden in beschermingsmateriaal. Mocht er toch schade zijn verzoeken wij u om na ontvangst van de levering dit te melden via dit formulier. Wij zullen er alles aan doen om het product zo snel mogelijk te vervangen.

Defect binnen garantie termijn

Wij doen er alles aan om de kwaliteit van onze producten zo goed mogelijk te waarborgen. Mocht het gebeuren dat een product defect raakt binnen de wettelijke garantieperiode van 24 maanden, kunt u contact met ons opnemen via dit formulier. Conform de algemene voorwaarden zullen wij dit product repareren/vervangen.