Veelgestelde vragen

– Wat zijn de verzendkosten?

Alle producten op KoopXiaomi.nl worden gratis verzonden!

– Wat is de levertijd?

Om de productprijs voor u zo laag mogelijk te houden versturen wij de producten direct vanuit de leveranciers, hierdoor is de levertijd wel wat langer. U kunt u pakket verwachten tussen de 5 en 30 dagen.

Er zijn enkele producten die over de mogelijkheden beschikken direct vanuit Nederland verzonden te worden. De levertijd van deze producten is 2-3 dagen.

– Kan ik mijn pakketje volgen?

Producten met een waarde van boven de 5 euro beschikken over een trackingcode.

– Ik heb een pakketje ontvangen maar mis producten?

Doordat de producten direct vanuit de leveranciers  gestuurd worden kan het voorkomen dat de verschillende producten in meerdere pakketjes komen.

 Passen de stekkers in een Nederlands stopcontact?

Ja, alle producten worden geleverd met een usb, Europese stekker of hebben een verlengstuk.

– Er zit geen handleiding bij mijn toestel, wat nu?

Het kan voorkomen dat u geen handleiding ontvangt bij het product. Mocht u behoeft hieraan hebben kunt u contact opnemen met ons.

– Hoe worden de producten verpakt?

Wij doen er alles aan om u pakket perfect bij u af te leveren. Al de producten die wij verschepen zullen stevig en waterdicht worden ingepakt.

– Kan ik mijn product omruilen of mijn geld terug krijgen als ik niet tevreden ben?

Ja, u heeft wettelijk 14 dagen bedenktijd op uw aankoop. Deze bedenkperiode gaat in zodra het toestel door u aan de deur is aangenomen. Indien het product in ongebruikte staat is kunt u probleemloos ruilen of het aankoopbedrag terugkrijgen. Zie hiervoor onze retourpolicy voor meer informatie.

– Heb ik garantie?

Wij geven 24 maanden garantie op elke product.

– Betaal ik nog invoerrechten of inklaringskosten?

Nee, alle producten zijn inclusief. Mocht het voorkomen dat u toch invoerrechten of inklaringskosten moet betalen krijgt u deze altijd vergoed door ons. Neem hiervoor contact met ons op.